Zinc slabire


zinc slabire

Acestea susțin mecanismele care asigură imunitatea corpului: celule, țesuturi și anticorpi. Studiile de specialitate au dovedit eficiența Vitaminei C și a Zincului în prevenirea apariției infecțiilor tractului respirator. Vezi Studiul 1 Aici!

Vezi Studiul 2 Aici! În plus, combinația dintre Vitamina C și Zinc ajută organismul pe mai multe planuri. Prin proprietățile antioxidante, luptă împotriva stress-ului oxidativ slabire kansas ok de radicalii liberi.

Totodată, stimulează producția naturală de colagen în piele, oase, cartilaje și vase de sânge, contribuie la buna întreținere a părului și a unghiilor, reglează metabolismul nutrienților, crește nivelul de absorbție a fierului și sporește energia organismului.

zinc slabire

Satisfacție Garantată sau Banii Înapoi Garantăm că produsele noastre sunt calitative, iar în cazul în care sunteți nemulțumiți de efectele acestora după prima lună de tratament, puteți returna Cutiile Neîncepute pentru a primi banii zinc slabire pe acestea.

Cei peste 50 de ani de experiență ne recomandă.

zinc slabire

Garanție Satisfacție Garantată sau Banii Înapoi Garantăm că produsele noastre sunt calitative, iar în cazul în care sunteți nemulțumiți de efectele acestora după prima lună de tratament, puteți returna Cutiile Neîncepute pentru a primi banii înapoi pe acestea.

Mod de Administrare: Se consumă 1 Capsulă pe zi. A nu se depăși doza zilnică recomandată!

zinc slabire