Slabit supraviețuitor. Dietele care fac ravagii pentru organism. Recomandări pentru a slăbi sănătos, după sărbători


Casey Johnston Am întrebat niște prieteni, apoi niște necunoscuți, și am aflat că foarte multe persoane, de obicei femei, dar nu întotdeauna, au feed-ul bombardat cu aceleași reclame.

Postul intermitent, practica de a restrânge orele în care mănânci la niște ferestre pe zi, a fost o vreme regimul preferat al programatorilor. Face parte din trendul de biohacking sau optimizarea performanțelor corpului uman ca și cum acesta ar fi o mașină.

diete leon

De exemplu, CEO-ul Twitter Jack Dorsey a vorbit anul trecut despre cum a ținut post și în unele zile n-a mâncat chiar nimic. E un regim preferat și de vedete. Compania de lifestyle a lui Kourtney Kardashian, Poosh, a promovat recentîntr-o postare de blog, o aplicație de fasting numită Zero, care includea ponturi de genul linge-ți sarea de pe încheietura mâinii ca să simți mai puțin senzația de foame.

plantele naturale tibetane slăbite

Dar, în ultimul an, au apărut o grămadă de companii care au scos pe piață aplicații care îi ajută pe oamenii obișnuiți să postească. Toate au început să-și facă reclamă intensiv pe rețelele sociale și să-i enerveze pe mulți.

Citește și:

Eu una nu m-am bucurat să văd aceste reclame. Am avut și eu tulburări alimentare bazate fix pe aplicații prin care îmi monitorizam consumul de mâncare și mi-a fost foarte greu să renunț la aceste obiceiuri nesănătoase.

  1. Moldova ECO Mituri: Diete pentru slăbit: între mit și demonstrații științifice Dacă cântarul e nemilos și arată cifre inacceptabile, iar oglinda reflectă toate păcatele alimentare, pentru majoritatea, soluția este evidentă: Dieta!
  2. Dieta prolon
  3. Retete de slabire cu hrisca
  4. Prin martie am făcut un accident vascular ocular în ochiul stâng.
  5. Chris Hemsworth, slăbit pentru noul său film The Script Cadena SER AMP
  6. Soțul meu nu mă va lăsa să slăbesc
  7. Mituri: Diete pentru slăbit: între mit și demonstrații științifice | SanoTeca

Când am întrebat alți oameni ce părere au despre reclamele astea, am primit niște răspunsuri tulburătoare. Multe alte persoane, fie că au avut sau nu tulburări alimentare, mi-au zis că le înfurie să vadă reclamele astea, inclusiv adolescenți.

Publicitate Aplicațiile care apar cel mai des în feed-ul persoanelor din Marea Britanie sunt Simple și Fastic.

de ce nu poate soțul meu să piardă în greutate

Reclamele sunt foarte variate, de la personaje animate care te încurajează să le descarci, la ilustrații cu diversele tipuri de slabit supraviețuitor de care trebuie să scape o femeie până la declarații ale unor persoane care au folosit aplicația cu succes. Reclamele de pe TikTok — o platformă unde majoritatea utilizatorilor sunt adolescenți — sunt integrate cu restul conținutului.

StiriUncategorized Cele mai ciudate diete de slabit din lume Desi in terorie este destul de simplu sa slabesti, realitatea este ca pentru unele persoane a slabi este foarte dificil. Ca sa slabesti, trebuie sa renunti la zahar si sa consumi mai putine calorii decat are nevoie corpul tau pentru a se mentine.

Rose Lyddon, proaspăt absolventă, a menționat că aceste reclame cu femei care au clavicule pronunțate și șolduri foarte mici, încurajează slăbitul și le accentuează traumele persoanelor cu tulburări alimentare. Le-am spus amândurora că reclamele lor sunt iresponsabile și slabit supraviețuitor supără pe mulți. E o fereastră în care poți mânca.