Slabire sf


Fie că este vorba despre supraponderabilitate, slăbire sau despre ameliorarea diferitelor probleme de sănătate, secretul succesului constă în însuşirea unui regim alimentar corect. Centrul de nutriţie şi dietetică Natur House Sfântu Gheorghe îți acordă sprijin profesional în acest domeniu.

slabire sf

O analiză gratuită de bioimpedanţă te lămureşte în privinţa greutăţii actuale, surplusului de grăsime şi retenţiei de apă a organismului. Pentru atingerea greutăţii optime, întocmim o slabire sf personalizată şi, prin controale săptămânale gratuite, te sprijinim în atingerea greutăţii dorite.

Punem accent pe perioada de menţinere, ajutându-te să îți menţii greutatea dobândită pe timp îndelungat.

Joi, 24 Maiora citiri In incercarea de a deveni mai frumoase, femeile apeleaza la o multime de tratamente, creme, iar pentru a slabi tin diete si merg la sala. Ce fac ele atunci cand timpul nu le permite si programul este atat de aglomerat incat nu pot sa manance la ore fixe si sa aiba o alimentatie doar din componente sanatoase? Unele dintre ele apeleaza la procedee chirurgicale.

Dacă slabire sf să îți schimbi obiceiurile alimentare nesănătoase, apelează cu încredere la noi. În centrul de nutriţie şi dietetică Natur House din Sfântu Gheorghe îți acordăm sprijin profesional în acest domeniu.

slabire sf

Üdvözöljük a sepsiszentgyörgyi központunkban! Legyen szó hízásról, fogyásról vagy a különböző egészségügyi problémák enyhítéséről, megszüntetéséről, a siker titka: a helyes táplálkozás elsajátítása. A Natur House táplálkozási tanácsadás és dietetika központ segítséget nyújt ezen a téren.

slabire sf

Az ingyenes bioimpedancia-analízis információt nyújt jelenlegi súlyunkról, zsírfölöslegünkről és szervezetünk folyadék visszatartásáról. A kitűzött célok eléréséhez személyre szabott diétát állítunk össze. Ingyenes heti kontrollokkal támogatjuk és motiváljuk a kívánt testsúly elérésében.

slabire sf

Hangsúlyt fektetünk a megtartó időszakra, amely segít az ideális testsúly hosszútávú megtartásában. Változtasson a nem megfelelő étkezési szokásain! A sepsiszentgyörgyi Natur House központunkban szakszerű segítséget nyújtunk Önnek céljai elérésében.

Forduljon bizalommal hozzánk! Várjuk Önt a sepsiszentgyörgyi Natur House központunkban, a Szabadság tér

slabire sf