Slabire cincher,


Material neopren, sudoare și arde grasimi. Magic autocolant de închidere.

slabire cincher herbalife slabeste

Buzunar mic pentru lucruri mici, pui, Produs Trunchiului: Fata 21 cm, 28 cm. Culoare: Negru. Aceasta ajută, de asemenea, recuperarea postpartum tot procesul,reduce umflarea,strângeți pielea,control burtica,sprijin înapoi,de relief dureri de talie,ușurința de tranziție slabire cincher uter și psihiatru la dimensiuni normale,face corpul tau ajunge înapoi la forma sa inițială,și poate fi utilizat în timpul de lucru, tinuta de zi cu zi, antrenament, fitness sau yoga.

slabire cincher regim de slabit obezitate

Escrow este cel mai bun de plată sigure pentru tine. Copiate în browser pentru a deschide 4.

  1. Slăbirea buricului inferior
  2. Etichete: roșu negru corsete, corset os, cravata corsete, corset corset, corset gotic, corset lung, piele de oțel dezosată corset, oamenii corsete, corset sexi, curbați negru corsete.
  3. Alergatul slabeste picioarele

Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați. Vom trimite articole în termen de zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată.

Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv.

slabire cincher slăbind burta mea

Cu toate acestea, cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim slabire cincher marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

Produsele sunt expediate prin www. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 60 de zile lucrătoare.

slabire cincher angela rusu dieta

Dacă doriți să obțineți elementul mai repede, vă rugăm să ne contactați pentru a plăti costurile suplimentare de transport, va putem oferi următoarele mai rapid și mai ieftin moduri de transport: DHL, EMS, Fedex. Prin aceste modalități, puteți obține elementul în termen de aproximativ zile lucrătoare. Vă rugăm să notă: Pentru clienții și de vreme, poate, uneori, se va întârzia un timp, dar ne vom extinde timpul de livrare pentru tine, așa că, vă rog, așteptați ceva mai mult timp, cu răbdare.

slabire cincher ce sa mananci in post ca sa slabesti

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

slabire cincher slabit 2 kg pe zi

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.