Slabeste alergand


slabeste alergand

Alergatul cu spatele este o metoda aplicata de multi profesionsti, antrenori si doctori in clinicile de reabilitare fizica. Pionierii acestei noi metode de slabit supraviețuitor au fost americanii.

slabeste alergand

La inceputul secolului trecut, nume mari din sportul american, precum William Muldoon, Gene Tunney, Bill Robinson sau Ed Schultz foloseau alergarea cu spatele in programul lor de pregatire fizica. Dar metoda a capatat recunoastere deplina si a castigat o oarecare popularitate abia in Celebrul medic Gary Gray a folosit timp de 20 de ani tehnica de alergare in spate sau mersul in spate pentru recuperarea fizica a bolnavilor din clinica sa.

slabeste alergand

Profesorul Barry Bates a fost unul dintre primii cercetatori care, dupa ce a utilizat aceste tehnici pe propriii pacienti, si-a publicat descoperirile intr-un tratat stiintific. Indoctorul Robert K. In aceeasi perioada, in Franta, Christian Grolle incerca din rasputeri sa ii convinga pe atleti si pe antrenorii lor de numeroasele beneficii ale acestui tip de alergare. Beneficiile alergarii cu spatele La ora actuala, numerosi atleti, dar si oameni obisnuiti ai inclus aceasta slabeste alergand in programul lor de antrenament, datorita nenumaratelor beneficii:.

slabeste alergand